Werken op de afdeling Inkoop Accessoires


Het team van de afdeling Inkoop accessoires bestaat uit 7 gezellige collega’s. Met dit jonge, ambitieuze team zijn wij, in samenwerking met het design team, verantwoordelijk voor de accessoires collectie. Dagelijks hebben wij contact met leveranciers over de hele wereld en zorgen wij ervoor dat de accessoires uiteindelijk in de winkels terecht komen. Alle stappen van het proces, van sample tot eindproduct, worden nauwlettend gevolgd door ons team. Het is een afdeling waar hard gewerkt wordt, maar waar ook zeker ruimte voor humor en een goede sfeer is. We streven er elk seizoen weer naar om de beste collectie ooit neer te zetten.

Je nieuwe collega's

Leonie Geleijn

SENIOR BUYER

Naast het dagelijkse contact met leveranciers ben ik medeverantwoordelijk voor het samenstellen van de collecties. Ook reis ik regelmatig naar China, India, Indonesië en Hong Kong om beurzen en leveranciers te bezoeken. Het is leuk om met een gepassioneerd en hardwerkend team samen te werken. En met elkaar streven we ernaar om elke seizoen een mooie collectie neer te zetten.

Joy van Rensch

JUNIOR BUYER

Als onderdeel van het dynamische inkoopteam ben ik dagelijks bezig met de nieuwste collecties. De combinatie van reizen naar India en China en het dagelijkse werk op ons sfeervolle hoofdkantoor in Amsterdam maakt mijn baan erg leuk en afwisselend. De fijne samenwerking en sfeer binnen ons team vind ik heel belangrijk.

Els Marsman

Junior Buyer

Op onze afdeling is geen dag hetzelfde! We volgen het gehele proces, vanaf het design totdat het product in de winkels ligt. Voor mij persoonlijk is de sfeer binnen het team ook erg belangrijk, we werken allemaal met veel plezier en passie aan ons doel; elk seizoen de beste collectie ooit neer zetten!

Openstaande vacatures

Stagiair(e) inkoop accessories

place
Amsterdam
work
Fulltime
school
HBO

Geen informatie aanwezig