Werken op de afdeling Human Resources


Als Human Resources afdeling zijn wij verantwoordelijk voor alle medewerkers die werkzaam zijn bij onze organisatie, zowel in binnen- als buitenland. Ons team bestaat uit een HR manager, HR adviseur, Recruiter en 2 HR medewerkers. Vanuit een informele sfeer, met veel passie voor ons mooie product, zijn wij doorgaans op zoek naar nieuwe mensen die Rivièra Maison komen versterken. Het eerste contact hetgeen je met Rivièra Maison hebt is dus vaak met ons. Wij hopen tijdens het gesprek de juiste match te vinden waardoor we je een goed aanbod kunnen doen. 

Naast de werving zorgen wij ook voor de juiste opleidingen/trainingen, goede werkplekken, urenverwerking, leuke festiviteiten en natuurlijk nog veel meer zaken die wij verzorgen als HR team. Wij vinden het heel belangrijk dat naast hard werken er ook voldoende ontspannende activiteiten worden gehouden zoals bootcamp, vrijdagmiddag borrel/BBQ, attentie als je jarig bent, jaarlijks personeelsfeest, gezellig met elkaar lunchen en nog veel meer leuke activiteiten. Wij verwelkomen jou graag als nieuwe collega.

Je nieuwe collega's

Anja Rozenberg

HR Manager

Met ontzettend veel passie en plezier geef ik invulling aan mijn job. Door de korte lijnen en informele sfeer kan ik mijn rol op een prettige manier vervullen.

Willemijn Severijnse

Recruiter

Er is niks mooiers dan nieuwe collega’s te verwelkomen en ook hen kennis te laten maken met dit mooie, Nederlandse familiebedrijf.

Marina Hooft

HR Medewerkster

Ik hou van de innovatie en de betrokken, kundige en gezellige collega’s van Rivièra Maison. Een dag bij ons is nooit hetzelfde. De mooie werkomgeving is tevens een fijne bijkomstigheid.

Feline Goos

HR Adviseur

In mijn functie adviseer ik dagelijks 450 medewerkers in de landen waar Rivièra Maison vertegenwoordigd is. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk, is dat geen dag hetzelfde is en er genoeg uitdagingen zijn! De week vliegt altijd voorbij.

Noortje Poppe

HR Medewerker

De informele sfeer, fijne collega’s en afwisselende werkzaamheden maken mijn werk zo ontzettend leuk.

Geen openstaande vacatures