Werken op de afdeling E-commerce


Onze E-Commerce afdeling is net als de wereld van E-Commerce zelf: dynamisch, snel, modern en bruisend. In ons team van 6 medewerkers heeft ieder teamlid een eigen specialisme: content, traffic, merchandise, operations en development. Iedere dag combineren we onze kennis, ambitie en ons enthousiasme om onze online shops en app in Nederland, Duitsland en Internationaal te verbeteren. Daarnaast werken we op E-Commerce ook samen met onze online partners, zoals bol.com, Wehkamp en fonQ. In de ochtend doen we een korte stand-up, waarbij ieder teamlid vertelt wat hij of zij gisteren heeft gedaan, waar hij of zij vandaag mee verder gaat en hoe we elkaar kunnen helpen. 

O ja, een kleine waarschuwing vooraf: werken op E-Commerce kan zomaar betekenen dat je er een kleine shopverslaving bij krijgt. Who could blame us?

Je nieuwe collega's

Joyce Eckelschot

Online marketeer

Bij Rivièra Maison is geen dag hetzelfde. Er worden iedere dag nieuwe dingen bedacht welke we met elkaar uitwerken in een gezellige en informele sfeer. Kortom; een werkomgeving waar werk en plezier perfect samen gaan!

Sophie Hendriks

E-commerce Manager

Online laten wij Rivièra Maison echt tot leven komen. Om daar strategisch invulling aan te mogen geven, is voor mij het leukste en meest uitdagende aan mijn rol.

Openstaande vacatures

Webdesigner

place
Amsterdam
work
Fulltime
school
HBO

Geen informatie aanwezig

Paid Advertising Specialist

place
Amsterdam
work
Fulltime
school
HBO

Geen informatie aanwezig