Werken op de afdeling Logistiek


Het Rivièra Maison distributiecentrum is gebouwd in 2015 en bestaat uit 17.000m2 oppervlakte. Met ons team verzorgen wij de distributie naar alle verkoopkanalen. Tevens zorgen wij ervoor dat alle pakketjes als cadeautjes de deur uit gaan. De klant staat voor ons ten alle tijden op nummer 1. Als nieuwe collega is het dan ook van groot belang dat je klant- en servicegericht bent waarbij je goed kan samenwerken. Wij werken in een informele sfeer en in een fijne en schone werkomgeving.

Je nieuwe collega's

Paul Visser

Manager Logistiek

Werken in de logistiek van Rivièra Maison betekent werken in een dynamische omgeving en onderdeel zijn van een hecht team. Wij staan voor dat stapje extra wanneer het moet en met elkaar lachen wanneer het kan. Samen streven we naar het beste resultaat voor al onze klanten.

Michal Krawcyk

Logistiek Medewerker

Ik ben Michal en werk nu 13 jaar bij RM, het is fijn om mee te kunnen werken aan de groei die wij doormaken. Wij zijn een echt team en werken vol passie voor al onze klanten. Als je op zoek bent naar een leuke baan, kom dan bij ons werken!

Michel Remelink

Medewerker Planning & Control

Werken bij Rivièra Maison gaat nooit vervelen, iedere dag is weer anders dan de dag ervoor en dat is wat het zo mooi en uitdagend maakt. We werken samen als een hecht team en willen op alle fronten de beste zijn.

Zaneta Homiszcak

Logistiek medewerker

Mijn naam is Zaneta en ik werk nu 8 jaar bij Rivièra Maison, ik heb het hier heel erg naar mijn zin. Iedereen is erg aardig en behulpzaam. Het is heel erg leuk om dagelijks met zoveel verschillende mooie producten te kunnen werken. Iedere nieuwe medewerker wordt hartelijk ontvangen en opgenomen in het team!

Joris Wiegersma

Meubelmaker

Het distributiecentrum, de werkplaats in het bijzonder, is de gezelligste plek van het bedrijf. Iedere dag hoor ik weer nieuwe flauwe grappen, waarbij ik natuurlijk zelf ook graag een duit in het zakje doe. Je gaat hier niet naar huis zonder een paar keer hardop te hebben gelachen!

Fatma Cebeci Tango

Logistiek medewerker

Kai Hoogenhoud

Supply Chain Analyst

Werken voor Riviera Maison betekent werken in dynamische omgeving waar je als individu een impact kan maken.

Jonathan Beddows

Omni Channel Supply Chain Manager

Geen openstaande vacatures