Werken op de afdeling Accountmanagement


Bij Rivièra Maison zijn onze accountmanagers werkzaam binnen een toegewezen rayon. Zij zijn het aanspreekpunt betreft het dagelijkse reilen en zeilen binnen ons wereldwijde dealernetwerk. 

Een uitdagende functie waarbij elke dag anders is en je veel diversiteit en creativiteit vindt. 

De belangrijkste taken van een accountmanager zijn verkoop en service bieden aan onze dealers en zorgen voor een optimale lange termijn relatie. 

In onze 1500 m2 showroom in Amsterdam presenteren wij twee keer per jaar onze nieuwe collectie waar onze dealers, onder begeleiding van een accountmanager, komen inkopen. Daarnaast bezoeken de accountmanagers dealers op regelmatige basis. Tevens ondersteunen de accountmanagers op verschillende beurzen waar Rivièra Maison de laatste trends laat zien binnen interieur en lifestyle en veel bezoekers inspireert en enthousiasmeert. 

Met onze verkooptalenten vergroten wij de omzet en zorgen we voor het verbreden van de distributie d.m.v. het zoeken naar nieuwe kansen en mogelijkheden. 

Onze missie is Rivièra Maison te laten uitgroeien tot het grootste interieur en lifestyle merk ter wereld!

Je nieuwe collega's

Stéphanie Slieker

Accountmanager

Ik heb gekozen om te werken voor een product waar ik gek op ben en waar ik met 100% mijn passie voor interieur in kwijt kan.

Sarita Mobron

Accountmanager

Rivièra Maison is voor mij een bedrijf waar je met hard werken door kunt groeien en waarbij dit ook zeker wordt gestimuleerd en ondersteund. Ik werk met ontzettend leuke collega’s en binnen het bedrijf kan ik ook echt mijzelf zijn en gaan voor de dromen die ik heb. Werken bij Rivièra Maison is voor mij dan ook echt ‘Home is where you can be you!’

Annick Zonjee

SHOWROOM & BEURZEN COÖRDINATOR

In mijn functie werk ik met veel verschillende afdelingen samen. We zijn allemaal harde werkers en weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Iedereen heeft veel voor elkaar over. En als er iets niet goed gaat kan het ook gezegd worden. Uiteraard als er een showroom of beurs klaar is wordt dat ook met elkaar gevierd!

Sylvia van Schagen

PROJECT MANAGER RETAIL

Mijn motto is: “De laatste, nieuwste winkel moet altijd de mooiste zijn!”. Zelfstandig opereren binnen de Rivièra Maison familie is mijn credo. Ik ben trots op alles wat we tot nu toe hebben bereikt en nieuwsgierig naar alles wat nog komen gaat.

Astrid Baltus

Wholesale Manager

Ik ben er trots op dat ik alweer 10 jaar mag werken bij een Nederlands interieurmerk met een eigentijds karakter waar alles draait om sfeer en beleving. Dat heeft mij de afgelopen jaren geïnspireerd om mezelf te ontwikkelen en samen te bouwen aan ‘ons’ merk. Rivièra Maison zit niet in mijn bloed maar in mijn DNA.

Caroline Metzelaar

Product Trainster

Als product/verkooptrainer train ik met veel passie alle verkoop en salesmedewerkers in Nederland en in het buitenland. Al vele jaren werkzaam bij Riviera- Maison en altijd weer geinspireerd door de prachtige collecties en het enthousiasme waarmee ons merk gedragen wordt.

Geen openstaande vacatures