Werken op de afdeling Inkoop Meubelen


Met een team van 4 collega’s op de afdeling Meubelen ontwikkelen wij onze meubelcollecties en kopen wij deze in. Onze ideeën zetten wij dagelijks uit bij onze leveranciers over de hele wereld. Tijdens de vele reizen worden samples bekeken, aangepast en goedgekeurd. Daarna zal hierop de uiteindelijke inkoop- en verkoopprijs worden bepaald. Waarna wij in onze halfjaarlijkse showroom onze nieuwste collecties aan onze klanten mogen presenteren. Een zeer belangrijk en spannend moment.

 

Met onze afdeling zijn wij ook verantwoordelijk voor het juiste voorraad niveau. Het inspelen op verkooptrends en er voor zorgen dat de levertijden zo kort mogelijk zijn, is hier van grootbelang. Hiervoor werken wij uiteraard nauw samen met onze afdeling Merchandise.

 

Het dagelijks bezig zijn met productontwikkeling en contact te hebben met je partners over de gehele wereld maakt het werken op onze afdeling afwisselend en dynamisch. Geen dag is hetzelfde.

Je nieuwe collega's

Gideon Manger

Buyer

Ik woon met mijn vrouw en twee kinderen in Eemnes. Een klein boeren dorp wat tegen het Gooi aan ligt. Een groot contrast met de grote wereldsteden waar ik regelmatig verblijf en waar ik mijn kids via Facetime regelmatig weet te verbazen en verwonderen. Sinds 1 augustus 2012 ben ik werkzaam als eindverantwoordelijke voor de Meubelafdeling van Rivièra Maison. Elke dag ben ik bezig met het ontwikkelen van nieuwe meubelen, meubelen welke soms pas over meer dan een jaar in de winkel komen te staan. Een continue uitdaging om een zo compleet mogelijk assortiment te ontwikkelen tegen de best mogelijke prijs. Het is dan ook een feestje om de nieuwe collecties, waar we zo lang aan hebben gewerkt, elk halfjaar te mogen presenteren in de showroom. Rivièra Maison kan je het beste omvatten: Passie, Bewondering, Positief, Overtuiging, Respect.

Caroline Metzelaar

Product Trainster

Als product/verkooptrainer train ik met veel passie alle verkoop en salesmedewerkers in Nederland en in het buitenland. Al vele jaren werkzaam bij Riviera- Maison en altijd weer geinspireerd door de prachtige collecties en het enthousiasme waarmee ons merk gedragen wordt.

Geen openstaande vacatures