Rivièra Maison is een Nederlands familiebedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot een internationaal interieurmerk. Momenteel zijn wij een groeiende retail organisatie, met 14 eigen winkels in Nederland, 4 in Duitsland, 2 in Noorwegen en ruim 600 verkooppunten wereldwijd. 
Iedere dag beleven wij met zo’n 450 medewerkers het warme gevoel om bij Rivièra Maison te werken. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn er 130 collega’s vertegenwoordigd en telt ons distributiecentrum zo’n 40 collega’s.

Wij willen iedereen inspireren en blij maken met onze innovatieve, authentieke en duurzame producten die bijdragen aan het creëren van een warm thuis gevoel.

We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en teambuilding. Daarom ondernemen we op ons hoofdkantoor veel samen met elkaar. Zo lunchen wij dagelijks met elkaar in ons RM café, is er 1x per week een bootcamp, organiseren wij met enige regelmaat een BBQ en/of borrel en wordt er flink uitgepakt aan het einde van het jaar met een persoonlijk kerstontbijt op ons hoofdkantoor in Amsterdam. Uiteraard ontvang je als collega een leuke personeelskorting én hechten wij veel waarde aan kleine attenties met Pasen, Kerstmis en sinterklaas.

Werken bij Rivièra Maison houdt in dat we ons thuis voelen, wij allemaal passie hebben voor het werk, de klant op 1 zetten, authenticiteit uitstralen en resultaatgericht zijn.

Spreken onze kernwaarden jou aan? Maak dan snel kennis met onze verschillende teams.