Rivièra Maison biedt opleidingen en trainingen aan voor winkelpersoneel en medewerkers van het hoofdkantoor.

store Winkels

Voor de medewerkers van onze Rivièra Maison Stores hebben wij een RM academie opgericht, waarbij iedere startende medewerker een twee daagse salestraining krijgt. Naast de verkoopstappen in een verkoopgesprek, die via rollenspellen worden geoefend, worden de kernwaarden, missie, visie en productkennis uitvoerig besproken. Aanvullend op de basistraining wordt een Next level training gegeven om de skills nog meer diepgang te geven en ons personeel onze klanten full services te woord kunnen staan in onze winkels.

Onze unieke accessoires en meubels vereisen een zekere kennis. Tweemaal per jaar lanceert Rivièra Maison een nieuwe collectie en krijgen alle winkelmedewerkers een uitgebreide product training. In de training komen alle materialen aan bod en worden de USP’s van onze meubelseries uitgelicht alsook veel nadruk op storytelling. Met de collectie wisselingen is het van belang dat de kennis continue op peil wordt gehouden.

Rivièra Maison biedt trainingen en opleidingen aan zodat de verkoopmedewerker zich blijft ontwikkelen en de mogelijkheid krijgt om te groeien binnen het bedrijf.

business Hoofdkantoor

Voor Rivièra Maison is het van groot belang dat medewerkers hun functie naar grote tevredenheid kunnen uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat alle medewerkers de juiste begeleiding en opleidingen krijgen die zij nodig hebben om hun functie optimaal te kunnen uitoefenen.

Managers en medewerkers op ons hoofdkantoor krijgen veelal op maat gemaakte trainingen. Naast de veiligheidstrainingen, zoals bijvoorbeeld BHV, worden er vele trainingen aangeboden. Voor managers moet je dan denken aan diverse gesprekstechnieken, het voeren van functioneringsgesprekken, maar ook specifieke salestrainingen voor accountmanagers, sales support afdeling etc.

Dus, voldoende mogelijkheden om je te kunnen ontplooien binnen onze mooie organisatie!